lördag 7 juli 2007

Så det kan bli!

Igår var jag i Ankarsrum och spelade på den årliga trubaduraftonen som ordnas i Bruksparken. Det blev en kväll jag sent ska glömma! Först gjordes soundcheck på alla som skulle medverka och allt verkade funka bra, men tre kvart innan det hela skulle börja kom REGNET!
Man bestämde att allt skulle flyttas innomhus, till Folkets Hus istället. Så Jerry Söderberg, som var ljudtekniker lyckades med konststycket att riva hela ljudanläggningen och rigga upp igen i Folkets Hus på mindre än en timma!!!!
Tyvärr blev det inte någon vidare rolig spelning, trots att arrangörena gjort allt dom kunnat för att få det bra, och Jerrys ljud var mycket bra hela kvällen trots att det blev så rörigt. Nej, felet var faktiskt publikens. Av dom ca 200 som var där kanske det var ett tjugotal som ville lyssna på artisterna. Dom övriga var tydligen bara där för att supa och skräna. Trist att spela när ingen lyssnar. Men som sagt, all heder åt dom som jobbar med arrangemanget!

Nu får det vara slutgnällt! Senare idag ska jag spela på ett bröllop. Hoppas det blir uppehållsväder så jag kan spela ute.

Inga kommentarer: